Prijslijst

Voor onze frituurwagens aan huis, hebben we verschillende soorten pakketten waaruit u kunt kiezen. Wilt u een keer wat anders dan een frituurwagen, dan kunt u ook kiezen voor onze pizzawagen, shoarmawagen of pannenkoekenwagen. Heeft u interresse voor iets anders, dan laat u dat ons weten en wij zorgen voor een offerte op maat.

Pakket
Standaard

Prijs incl btw, per persoon € 7,00 , kinderen onder de 3 jaar gratis, kinderen tussen de 3 en 6 jaar € 4,00 per persoon.U kunt onbeperkt eten en u heeft de keuzeuit:

FRIET MET
FRIET SPECIAAL
BAMISCHIJF
KAASSOUFLÉ
MINILOEMPIA'S FRIKANDEL
KROKET FRIKANDELSPECIAAL

minimale afname van € 350,00

Pakket
Deluxe

Prijs incl btw, per persoon € 8,00, kinderen onder de 3 jaar gratis, kinderen tussen 3 en 6 jaar € 4,00 per persoon. U kunt onbeperkt eten en u heeft de keuze uit:

BIJ PAKKET DELUX EN SUPER DELUX SERVEREN WE VERSE AMBACHTELIJKE FRIET.

FRIETMET/SPECIAAL
FRIKANDEL
FRIKANDEL SPECIAAL KROKET
BAMISCHIJF
KAASSOUFLÉ
MINI LOEMPIA'S
VIANDEL
MEXICANO
BROODJE HAMBURGER

minimale afname € 400,00

Pakket
Super Deluxe

frites

Prijs incl btw, per persoon € 9,00 , kinderen onder de 3 jaar gratis, kinderen tussen 3 en 6 jaar € 4,00 per persoon. U kunt onbeperkt eten en u heeft de keuze uit:

BIJ PAKKET DELUXE EN SUPER DELUXE SERVEREN WE VERSE AMBAHTELIJKE FRIET.

FRIET MET/SPECIAAL
FRIET STOOFVLEES/SATÉSAUS
FRIKANDEL
FRIKANDELSPECIAAL
KROKET
BAMISCHIJF
KAASSOUFLÉ
MINI LOEMPIA'S
VIANDEL
MEXICANO
BROODJE HAMBURGER
SATÉ STOKJES
KIPNUGGETS BITTERGARNITUUR GEHAKTBAL

Minimale afname € 450,00

werkwijze

Onze werkwijze voor onbeperkt genieten van onze frituurwagens is al volgt: * wij hanteren géén voorrijkosten binnen een straal van 25 km. * u weet vooraf al wat de kosten zijn, dus u staat na afloop niet voor verrassingen. *Als u bij ons een frituurwagen reserveerd bent u er van verzekerd dat deze alleen die dag voor u gereserveerd is, dus wij gaan met de frituurwagen niet van het ene adres naar het andere. ( het voordeel is dat u altijd een schone wagen heeft en als het feest uitloopt dat voor ons geen enkel probleem is) * bij 50 personen blijven we gemiddeld iets langer dan een uur cateren, bent u met meerdere personen, dan blijven we in overleg natuurlijk langer staan. ( bij 100 personen blijven we altijd 2 uur cateren) * Na afloop van het feest zorgen wij ervoor dat alles netjes en shoon achtergelaten wordt en nemen het afval mee retour. * Het enigste waarvoor u moet zorgen is goede zin!

Actueel

31 / 01 / 2013Atmoz classics outdoor

Nu al uitverkocht! Wij zijn er weer bij!

www.atmoz-outdoor.nl

 

lees meer

Contact

Wilt u snel 1 van onze wagens bestellen om uw evenement tot een daverend succes te maken?

U kunt snel en eenvoudig via telefoon uw aanvraag aan ons doorgeven.
Wilt u meer informatie aanvragen over de mogelijkheden van het huren van een frietwagen? Neem dan snel contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

U kunt natuurlijk ook bellen, onze medewerkers staan u graag te woord.

Tel: 040 2052282