Wagenpark

Door onze verschillende soorten verkoopwagens en stands kunnen wij uw evenement en catering geheel compleet verzorgen. Hier onder een impressie van onze verkoopwagens.

Frituurwagens Pizzawagen Hamburger wagen Verhuur partybenodigheden en springkussens Sushi wagen Pannekoekenwagen ijswagen tosti-paniniwagen

Frituurwagens

frites

Onze frituurwagens maken van uw evenement of feest zeker een succes!

Alle frituurwagens zijn hyper modern en volgens alle wetelijke normen voorzien. Door de hippe uitstraling hebben de frituurwagens een enorme aantrekkingskracht en maken ze uw evenement compleet. De verkoopwagens zijn voorzien van een speciaal afzuigsysteem, zodat deze op locatie ook binnen kunnen staan. Door de hoge capiciteit van onze ovens, kunnen wij ons overtreffen, en de wensen van de gasten sneller voorzien.

terug naar boven

Pizzawagen

pizza

Binnen 2 minuten uw verse pizza voor u klaar!

In onze nieuwe pizzawagen, maken wij voor u een vers bereide pizza binnen 2 minuten. U stelt zelf de pizza samen, en wij maken deze voor u. Deze speciale pizza oven, hebben we zelf geimporteerd vanuit Italie, deze is op de nederlandse markt nog niet ingebruik. Laat u verrassen door onze overheerlijke pizza's.

terug naar boven

Hamburger wagen

hamburger

mmm, heerlijke hamburgers vers van de plaat!

De lekkerste hamburgers uit de hamburgerwagen, maar ook duitse braadworsten, heerlijke beenham of warme fricandeau. U kunt bij ons ook kiezen voor een complete barbeque vanuit de hamburger wagen. Voor info, kunt u altijd mailen.

terug naar boven

Verhuur partybenodigheden en springkussens

Bent u ook op zoek naar een luxe partytent of een sprinkussen voor uw kinderfeest?

Funtime Verhuur in knegsel, verhuurt alles op het gebied van party benodigheden. Lobas aktiviteiten verhuurt alles op het gebied van buitensport aktiviteiten, zoals springkussens en hindernisbanen .

www.funtimeverhuur.nl                                                                                                                                                                                                    www.lobas.nl

terug naar boven

Sushi wagen

surf

Wilt u wat gezonds?

Sushi is een combinatie van japanse rijst met een variatie van vis, ei en groenten, het is dus gezond en rijk aan verschillende voedingstoffen. Onze gespecialiseerde personeelslid kan u al zijn specialiteiten voor schotelen, van maki tot sesamtonijn, al uw sushi worden vers voor u bereid.

terug naar boven

Pannekoekenwagen

Onze overheerlijke pannekoeken tijdens uw kinderfeest thuis, of tijdens uw evenement, vraag naar onze mogelijkheden.

terug naar boven

ijswagen

Voor het serveren van vers italiaans ijs kunnen wij u ook van dienst zijn. Wilt u tijdens uw evenement of catering, een luxe softijswagen of stand, dan verzorgt Hendriks softijs specialiteiten al uw wensen. Hendriks softijs specialiteiten heeft ook al meer dan 30 jaar ervaring in het versbereiden van softijs, door hun unieke uitstraling en kwaliteitsproducten staan hun hoog in het vaandel.

Hendriks softijs specialiteiten tel:06-53411385

terug naar boven

tosti-paniniwagen

mmmmm, heerlijke panini's of tosti's!

Volop keuze uit onze verkoopwagen, van panini italiaans tot tosti hawai.

terug naar boven

Actueel

31 / 01 / 2013Atmoz classics outdoor

Nu al uitverkocht! Wij zijn er weer bij!

www.atmoz-outdoor.nl

 

lees meer

Contact

Wilt u snel 1 van onze wagens bestellen om uw evenement tot een daverend succes te maken?

U kunt snel en eenvoudig via telefoon uw aanvraag aan ons doorgeven.
Wilt u meer informatie aanvragen over de mogelijkheden van het huren van een frietwagen? Neem dan snel contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

U kunt natuurlijk ook bellen, onze medewerkers staan u graag te woord.

Tel: 040 2052282