Wie zijn wij

Ons familiebedrijf is al meer dan 30 jaar een begrip in de Kempen en omstreken. Onze succesformule is gebaseerd op het verzorgen van verse ambachtelijke producten, enthousiast personeel, en de unieke trendy uitstraling! Wij leggen op het gebied van fastfood services de lat net iets hoger. Wij streven er continu naar uw verwachtingen te overtreffen en blijven ons zelf prikkelen, op zoek naar allerlei mogelijkheden om u te blijven verrassen.

Daardoor maakt de Weefkamer onderscheid!

Wij hopen u binnen kort graag te mogen ontmoeten,

Wat doen we

Onze activiteiten bestaan uit het cateren van evenementen, bedrijfsfeesten,opendagen,lunches,etc. Van groot tot kleinschalige evenmenten staan wij voor u klaar!

Een feest/evenement organiseren kost tijd en vergt veel inzicht. De Weefkamer catering heeft dat inzicht! Doormiddel van nauwkeurig vaststellen van uw wensen, de budget bepaling en een bezoek aan de betreffende locatie kunnen wij voor u gaan werken aan het ontwikkelen van een eerste opzet. Van zelf sprekend zijn uw wensen onze uitgangspunten. Aan de hand van de mogelijkheden stellen wij samen met u een plan op om van uw feest of evement een onvergetelijke dag te maken.Het enigste wat u moet doen is te zorgen voor enthousiaste gasten, en de rest is aan ons!

Actueel

31 / 01 / 2013Atmoz classics outdoor

Nu al uitverkocht! Wij zijn er weer bij!

www.atmoz-outdoor.nl

 

lees meer

Contact

Wilt u snel 1 van onze wagens bestellen om uw evenement tot een daverend succes te maken?

U kunt snel en eenvoudig via telefoon uw aanvraag aan ons doorgeven.
Wilt u meer informatie aanvragen over de mogelijkheden van het huren van een frietwagen? Neem dan snel contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

U kunt natuurlijk ook bellen, onze medewerkers staan u graag te woord.

Tel: 040 2052282