Onze Foodtrucks

Door onze grote variatie aan foodtrucks kunnen wij uw bedrijfsfeesten en partijen geheel compleet verzorgen. Alle onze foodtrucks zijn hypermodern en volgens alle wettelijke normen voorzien.

Door de hippe uitstraling hebben de wagens een enorme aantrekkingskracht en maken ze uw evenement compleet. De foodtrucks zijn voorzien van een speciaal afzuigsysteem, zodat deze op locatie ook binnen kunnen staan. Door de hoge capaciteit van onze ovens, kunnen wij ons overtreffen, en in de wensen van de gasten sneller voorzien. Hier onder een overzicht van onze foodtrucks.

Frituur Foodtruck

De lekkerste gebakken friet om van te smullen.
De Frituur Foodtruck is hypermodern en volgens alle wettelijke normen voorzien. Door de hippe uitstraling heeft de Frituur Foodtruck een enorme aantrekkingskracht en maken ze uw evenement compleet. De Frituur Foodtruck is voorzien van een speciaal afzuigsysteem, zodat deze op locatie ook binnen kunnen staan. Door de hoge capaciteit van onze ovens, kunnen wij ons overtreffen, en de wensen van de gasten sneller voorzien.

Hamburger Foodtruck

Mmm, heerlijke hamburgers vers van de plaat!
De lekkerste hamburgers uit de Hamburger Foodtruck, maar ook Duitse braadworsten, heerlijke beenham of warme fricandeau. U kunt bij ons ook kiezen voor een complete barbecue vanuit de Hamburger Foodtruck. Voor info, kunt u bellen of mailen.

Pizza Foodtruck

Binnen 2 minuten uw verse pizza voor u klaar!
In onze Pizza Foodtruck maken wij voor u een vers bereide pizza binnen 2 minuten. U stelt zelf de pizza samen, en wij maken deze voor u klaar. Laat u verrassen door onze overheerlijke pizza’s.

Sushi Foodtruck

Wilt u wat anders en gezonds?
Sushi is een combinatie van Japanse rijst met een variatie van vis, ei en groenten, het is dus gezond en rijk aan verschillende voedingstoffen. Ons gespecialiseerde personeel kan u al haar specialiteiten voorschotelen in de Sushi Foodtruck. Van maki tot sesamtonijn en uiteraard wordt uw sushi vers voor u bereid.

Pannenkoeken Foodtruck

Smikkelen en smullen met onze grote variatie aan pannenkoeken.
Onze overheerlijke pannenkoeken tijdens uw kinderfeest thuis, of tijdens uw evenement worden heerlijk bereid in onze Pannenkoeken Foodtruck. Vraag naar onze mogelijkheden.

Ijs Foodtruck

Zelfgemaakt versbereid softijs.
Voor het serveren van vers Italiaans ijs kunnen wij u ook van dienst zijn. Wilt u tijdens uw evenement of catering, een luxe Ijs Foodtruck, dan verzorgt de Weefkamer al uw wensen. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het versbereiden van softijs, door een unieke uitstraling en onze kwaliteitsproducten staan wij garant voor een heerlijk ijsfestijn.

Tosti-Panini Foodtruck

Mmm, heerlijke panini’s of tosti’s!
Volop keuze uit onze Tosti – Panini Foodtruck. Van panini italiaans tot tosti hawai.
Met de Tosti-Panini Foodtruck op uw feest of evenement heeft u een smakelijk invulling van uw feestfestijn.